Begeistring kjenner ingen grenser

C-Klasses design har alltid vært et estetisk kjennetegn på våre store sedaner. Også den dag i dag. I likhet med S-Klasse er også nye C-Klasse sedan en typisk representant for den moderne stilen til Mercedes-Benz.

Eksteriør
Nye C-Klasse sedan er blitt merkbart større, og det organiske formspråket skiller seg tydelig fra forgjengerens. Takket være det vekslende spillet mellom linjer og kanter samt konvekse og konkave flater, er hele bilen et spennende blikkfang.

Frontens design avhenger av den enkelte utstyrsversjon og er utstyrt med klassisk 3D-radiatorkledning eller sportslig midtplassert stjerne. Sammen med de store luftinntakene og skarpe lyktekonturene utgjør dette det selvsikre og merketypiske ansiktet til nye C-Klasse, både dag og natt.

Kraftige skuldre som munner ut i en ujålete hekk, forsterker breddevirkningen og gir alle variantene av C-Klasse sedan en vital utstråling proppet med stilfull sportslighet.

Interiør
Nye C-Klasse sedan har en kraftfull utvendig design, som også videreføres i kupeen. Førsteklasses bearbeidelse og materialer, et sportslig og kultivert formspråk, smakfulle farger og intelligente detaljer gir en avslappende og stilfull atmosfære.

Kvalitetsmaterialer på dørkledninger og instrumentpanel setter et utsøkt preg på kupeen. Midtkonsollen med ny utforming er oversiktlig, stilfull og elegant. Den allsidige kupébelysningen gir gode lysforhold og en innbydende atmosfære.

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern