Når kun det beste er godt nok

Optimalt oppsett, uten lokale utslipp
En hybridbil som er dynamisk som en sportsbil og miljøvennlig som en småbil – det er den nye C 350 e. Hemmeligheten ligger i det perfekte samspillet mellom elektrisk drift, forbrenningsmotor og girkasse. C 350 e kan for eksempel kjøres 31 kilometer rent elektrisk, med høyeste komfort.

Elegant og uttrykksfull
Elegant og uttrykksfull. Ekte storhet vises i alt. I en design som river deg med og ikke slipper taket i deg igjen. I et rom som byr på enda større frihet for ønskene dine. Stig inn og lær mer; om nye C-Klasse stasjonsvogn, om en ny storhet.

Energieffektiv teknologi i nye C-Klasse stasjonsvogn
I denne nye generasjonen bensinmotorer sørger direkteinnsprøytning, meget presise injektorer, kompresjonsøkning og turbolading for toppverdier for dreiemoment, ytelse og lydnivå. Ved hjelp av innovativ motorteknologi har vi greid å redusere utslipp og drivstofforbruk kraftig.

Smakfull og individuell
Eksklusiv utvendig og sportslig innvendig – design- og utstyrsversjonene AVANTGARDE, EXCLUSIVE og den sportslige AMG Line utvider mulighetene til individualisering for C-Klasse sedan på en stilfull måte. Enten du vil betone det dynamiske, sportslige eller eksklusive: Her finner du det du leter etter.

Utsøkt og ferdigpakket
I tillegg til engasjerende design og et høyverdig interiørkonsept byr nye C-Klasse stasjonsvogn på mye spillerom for enhver førerpersonlighet. Valget står mellom ulike utstyrspakker som spenner fra komfortabel mobilitet til kultivert sportslighet.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene finner du i den aktuelle utstyrsinformasjonen.

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern