Oppsiktsvekkende, imponerende, fremragende
Det finnes personligheter som kan inspirere en hel generasjon. Fordi de gjør ting på en annen måte. Fordi de stikker seg ut i mengden. Som CLS Shooting Brake. Som aldri har vært stasjonsvogn. Eller Coupé. Men alltid noe for seg selv.

Eksteriør - unikt
Nåtiden følger tradisjonen: Linjeføringen til CLS Shooting Brake minner om historiske sportsbiler som har fascinert oss i mange år – noe som er lett gjenkjennelig på den svungne, fallende taklinjen og den såkalte dropping line i sidedesignen.
Denne linjeføringen til CLS Shooting Brake begynner i øvre hjørne av frontlykten, faller i en spenningsladet bue bakover, helt til den når bakskjermen. Skjermens utpregede skuldermuskler betoner personligheten til dette enestående bilkonseptet.

Frontlyktdesignen fascinerer med fremtidsrettet lysteknologi: Nå kan du for første gang oppleve et digitalt lyssystem som håndterer hver enkelt lysstråle for seg. MULTIBEAM LED er et tilleggsutstyr som styrer 24 lysdioder individuelt for hver frontlykt, og som takket være design og funksjon er lett å gjenkjenne, både dag og natt.

Sett fra siden og bakfra vekker bilen oppsikt med en taklinje som faller svakt bakover og den store bakluken. Langt motorpanser og høy skulderlinje, med lave, rammeløse sidevinduer skaper et totalinntrykk som er egnet til å ta pusten fra noen og enhver.

Eksklusive utstyrsdetaljer forsterker det sportslige utseendet; et tredje bremselys i LED-utførelse, samt EASY-PACK bakluke med stor vindusflate, bred håndtakslist i krom og standardmessig elektromekanisk åpning og lukking. Baklyktene har svakt tonet glass, innovativ, høykvalitativ design og et unikt, nattlig lysbilde og strekker seg langt over på siden av bilen.

Interiør - perfeksjonistisk
Plass nok i massevis, bare ikke for kompromisser. Er kalenderen din temmelig full? Har du begrenset med fritid? Jo mer verdsetter du friheten i CLS Shooting Brake. Den romslige kupeen byr på rikelig med luft til å trekke pusten dypt og roe ned.

Du vil bli behagelig overrasket over nye interiørfarger, 3-eiket sportsratt og setetrekk i skinn PASSION Eksklusiv (tilleggsutstyr).

Den monolittliknende cockpiten med den høye skulderlinjen til CLS Shooting Brake gjør inntrykk fra første øyeblikk. Alle relevante betjeningselementer, indikatorer og instrumenter er plassert med tanke på god ergonomi, og både visuelt og haptisk er de en opplevelse.

Det helstøpte interiøret med den høykvalitative dekorsømmen og den gjennomgående bruken av stilig integrerte dekorelementer på instrumentpanelet videreføres elegant i dørene.

Med designo lasteromsgulv, et tilleggsutstyr av utsøkt amerikansk kirsebærtre – åpenporet med svart intarsia – får din CLS Shooting Brake et anstrøk av fornemt og eksklusivt jaktmiljø.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Cookies