Peugeot Bipper gjør livet enklere for deg og din virksomhet. Bipper er utformet i henhold til deres behov og de ​​viktigste føringer har vært; kompakthet, drivstofføkonomi, kjøreglede og stil.

Peugeot Bipper gjør livet enklere for deg og din virksomhet. Bipper er utformet i henhold til deres behov og de viktigste føringer har vært; kompakthet, drivstofføkonomi, kjøreglede og stil.

 

Komfort

Komfortable seter: Arbeid betyr ikke nødvendigvis et hardt liv. Setene er komfortabelt formet med sjenerøse dimensjoner og gir all den komfort du trenger i løpet av arbeidsdagen.

Fordelaktig plassering: Halv høyde posisjon på setene, halvveis mellom en sedan og en varebil gjør det lettere for sjåfører og passasjerer å gå inn i førerhuset, mens komfort er like høy som i personbiler.

Meget god sikt og lys: Frontrutens størrelse, store vindusflater i kupeen og den halve høyden på setene, gjør at både fører og passasjerer har usedvanlig god sikt til å være i en varebil. Det gir maksimal lys, som gjør at du føler deg bra.

Tilgjengelighet

Dashbordet til Bipper er svært ergonomisk og har ikke mindre enn 12 oppbevaringsrom. Dette er svært nyttig når du kjører i tjenesten og samtidig trenger å bære papirer, filer, verktøy, mobiltelefoner og annet tilbehør.

Audio System * Bipper tilbyr et lydanlegg med CD-radio med MP3 * og et høyttalersystem 4 x 10W høyttalere. * Standard eller ekstrautstyr avhengig av versjon.

Enda mer profesjonell med Bluetooth®! Mobiltelefonen er nå et must for alle som bruker bilen som et verktøy. Med Bluetooth håndfrisett * du kan bruke telefonen uten å slippe rattet. * Valgfritt avhengig av versjon.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern