Peugeot 2008 er oppgradert med nye og smarte finesser.

PEUGEOT 2008 er en kompakt og stilsikker SUV med et innovativt eksteriør som blir lagt merke til.
Designen har tatt typiske trekk fra SUV-segmentet og oppgradert dem med ekstra krefter og robusthet. Skjermutbyggernei, den vertikale grillen og støtfangerenibeskytter karosseriet, mens taket, som går som en bølge opp til takbøylene, vindavviserne over bakdørene og spoileren bak bidrar alle til den elegante utførelsen.

Den nye PEUGEOT 2008 SUV gir deg lyst til å legge ut på lange turer.
Hver minste lille detalj viser at dette er en bil som kan takle alt som kommer i dens vei, uansett hvor du ferdes.
Den høye bakkeklaringen, vindskjermingen, takstativet, vindavviserne over bakdørene og spoileren viser med all tydelighet at dette er en skikkelig friskus.

FRONTLYKTER
Den nye SUV PEUGEOT 2008s dynamiske natur understrekes av den elegante lyssignaturen. Lyktene er felt inn i karosseriet foran og gir bilen et katteaktig utseende med avansert teknologi og lykteinnfatningi i svart og krom.

BAKLYKTER
I klassisk PEUGEOT-stil er baklysene utstyrt med tre klør i en varm farge som skaper en intens 3D-effekt. Mellom klørne skjuler det seg et romslig og praktisk bagasjerom bak bakluken.

EN SUV MED SÆRPREG
Den nye lakkfargen Ultimate Red, først brukt på 308 GTi, understreker de spenstige egenskapene og store kreftene til den kompakte nye PEUGEOT 2008 SUV.
Silhuetten og karosseriets presise linjer kan også ikles åtte andre lakkfarger, deriblant fem metallicnyanser, to typer standardlakk og nykommeren Emerald Crystal.

FELGER OG HJUL
Velg mellom mange hjultyper med alt fra 15-tommers IODE-hjulkapsler til de nye 16-tommers AQUILLA-felgene i diamantslipt aluminium. Forskjellige 16- og 17-tommers aluminiumsfelger, enten lakkerte eller diamantslipte, fås som ekstrautstyr.

INTERIØRDESIGN
En unik kjøreopplevelse med PEUGEOT i-Cockpit®.
Et enkelt og «ryddig» interiør gir fullt fokus på veien og skaper optimale forhold for kjøreturen.
Med det kompakte rattet kommer armene tettere inntil kroppen og du kan holde hendene lavere enn med et konvensjonelt ratt. Da blir kjørestilen også mer dynamisk, smidigere og mer avslappet.

Med head-up-instrumentpanelet, som er innrammet av blått LED-lys, trenger du ikke lenger ta øynene bort fra veien. Displayet gir deg oversikt over alle viktige kjøredata, slik at kjøreturen blir tryggere og du kan slappe mer av.
Sist, men ikke minst kan du styre mange av bilens funksjoner fra den 7 tommer store berøringsskjermeni

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern