Den nye femdørs kompaktsedanen Peugeot 308 har blitt tøffere enn noensinne og gir en helt ny kjøreopplevelse.

TEMPERAMENT OG YTELSE
Vi tipper du kommer til falle pladask for den bemerkelsesverdige nye Peugeot 308. Den ikoniske Peugeot-løven er plassert midt i den uttrykksfulle grillen og bidrar sammen med de nye 16-tommers Zyrcon-felgene til en elegant helhet. En fullstendig integrert lyssignatur med nye halogenfrontlykter gir den nye femdørs kompaktsedanen Peugeot 308 en sterk tilstedeværelse på veien.

PEUGEOT i-COCKPIT®: EN HELT NY FØRERPLASS
Len deg tilbake og slapp av i Peugeot i-Cockpit®-miljøet, som er utformet for maksimal komfort. Bilen har blitt enklere, mer effektiv og mer intuitiv å kjøre takket være det kompakte rattet, head-up-instrumentpanelet og den kapasitive berøringsskjermen. Legger vi til en Denon Hi-Fi-pakke og Driver Sport-pakke, ligger alt til rette for den ultimate kjøreopplevelsen.

EKSKLUSIVT UTSEENDE
Med tydelige, rene linjer og eksklusive materialer har den helt nye Peugeot 308 GT Line fått en design som både er sporty og elegant på samme tid. Setetrekkene av tekstil med detaljer i imitert skinn i utførelsen Oxford Mistral er dekorert med sportslige, røde stikninger, rattet er i fullnarvet skinn og interiøret har detaljer i aluminium

FULLSTENDIG PÅ NETT
Gjør kjøreopplevelsen behagelig stressfri med det siste nye innen førerassistentsystemer og et nettbasert, talestyrt 3D-navigasjonssystem. Smarttelefonen kobles enkelt til berøringsskjermen ved hjelp av den praktiske Mirror Screen Triple Play-funksjonen.

NY OG ANNERLEDES
Vi spår at du vil falle for den nye Peugeot 308 GT og dens nye og tøffe utseende. Understellet har blitt lavere og karosseridesignen enda mer kraftfull. Driver Sport-pakken, som er standardutstyr, gir deg en sprekere kjøreopplevelse enn noensinne.

BYGD FOR YTELSE
Den sportslige designen fortsetter under panseret med den nye Peugeot 308 GTs eksklusive motorversjoner, som THP 205 hk S&S Manuell og den nye BlueHDi 180 hk S&S EAT8, som gir enda bedre drivstofføkonomi og en heftig kjøreopplevelse.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern