Utvid horisonten med PEUGEOT 5008 SUV. Ideen bak den nye PEUGEOT 5008 SUV var å lage en bil som med sin kraftfulle og elegante design, avanserte teknologi og smarte løsninger skulle tilfredsstille alle sanser og utvide brukernes horisont.

EN SUV MED NYE DIMENSJONER
BILEN SOM UTVIDER HORISONTEN DIN
Den kraftfulle og stilrene designen til den nye PEUGEOT 5008 SUV gjør et solid førsteinntrykk. Den elegante silhuetten, Black Diamond1-taket og grillen med forkrommede lameller gir et elegant og sportslig utseende med rause dimensjoner.

EN HELT NY FRIHETSFØLELSE
Enten du er alene i bilen eller har med deg passasjerer, løfter den nye PEUGEOT 5008 SUV 7-seter2 kjøreopplevelsen til nye høyder. Sollyset strømmer inn gjennom panoramataket3 og lyser opp det herlig luksuriøse interiøret. Len deg tilbake og slapp av i setet med flerpunkts massasjefunksjon4, tilpass atmosfæren i kupeen med Peugeot i-Cockpit® Amplify5 og nyt lyden fra det avanserte Hi-Fi-anlegget produsert av Focal®6.
1, 3, 4, 5 & 6Ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig, avhenging av modell.
2Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av land.

INTUITIVT TIL FINGERSPISSENE
PEUGEOT 5008 SUV gir næring til alle sanser. Den nyskapende PEUGEOT i-Cockpit®-løsningen gir et digitalt, nettilkoblet og fullt ut egendefinerbart kupemiljø. Fra det responsive og kompakte rattet i fullnarvet skinn1 har du full kontroll over alt fra bilens unike kjøreegenskaper til den suverene lydkomforten. Det forbedrede veigrepet2 og de avanserte førerassistentsystemene3.
1Fra active-modellen.
2Ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig, avhenging av modell.
3Standardutstyr, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig, avhenging av modell.

GJØR SOM DU VIL – KJØR HVOR DU VIL
Enten du legger ut på veien sammen med familie og venner (opptil sju personer1) eller du ønsker å utnytte det store bagasjerommet til fulle, kan PEUGEOT 5008 SUV konfigureres slik at den dekker plassbehovet ditt. Tøy grensene for mobilitet enda lenger og tilbakelegg den siste distansen på den smarte elsykkelen eF012, som kan oppbevares i bagasjerommet og lades med den innebygde dokkingstasjonen3.
1Standard- eller ekstrautstyr, avhengig av land.
2Fås som tilbehør: PEUGEOTs sammenleggbare elsykkel, tilgjengelig fra juni 2017.
3Fås som tilbehør: Ladestasjonen er montert i bagasjerommet, der elsykkelen eF01 kan oppbevares, sikres og lades under kjøring. 

FRIHET INNENFOR TRYGGE RAMMER
Vi har optimert PEUGEOT 5008 SUVs design og strømlinjeformet understell, karosseri og utstyr for å skape en enda tryggere og mer behagelig kjøreopplevelse. Legger vi til at den også har fått høytytende BlueHDi-, PureTech- og THP*-motorer og automatisk EAT6-gearkasse, ser vi at Peugeot 5008 SUV innvarsler en ny epoke for SUV-er med høy ytelse.

*EU-godkjente data:
Forbruk ved bykjøring: 0,45–0,78 l per mil – CO2 utslipp: 116–177 g/km
Forbruk ved landeveiskjøring: 0,38–0,53 liter per mil – CO2 utslipp: 99–121 g/km
Forbruk ved blandet kjøring: 0,40–0,61 l per mil – CO2 ₂-utslipp: 105–140 g/km

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern