Med MPV-en PEUGEOT Traveller får du et nyskapende og eksklusivt interiør med masser av plass! Et særpreget utseende er kombinert med PEUGEOTS suverene kjøreegenskaper, BlueHDi Euro 6-motorer, stilren design og førsteklasses komfort.

PEUGEOT Traveller MPV er en invitasjon til å legge ut på landeveien, enten du skal på langtur eller bare vil ha unnagjort transportetappen på vei til spennende fritidsaktiviteter.

ET KRAFTFULLT UTSEENDE
PEUGEOT Traveller MPV er ikke bare behagelig og morsom å kjøre, den har også et utseende som blir lagt merke til. Den nye, vertikale grillen, lyssignaturen med LED-lys og Xenon-frontlyktene, som er integrert i karosseriet, gir PEUGEOT Traveller et selvsikkert utseende som oser av kraft og eleganse.

FLEKSIBLE LØSNINGER FOR DINE BEHOV
PEUGEOT Traveller MPV fås i tre lengder. Samtlige har god plass til åtte passasjerer.
Høyden er bare 1,90 m, så det er ikke noe problem å parkere i parkeringshus og garasjer.

DØRER MED HÅNDFRI BETJENING
PEUGEOT Traveller Business er utstyrt med skyvedører med håndfri betjening, slik at du enkelt kan åpne og lukke dem selv om du har mye i hendene. Den unike løsningen gjør det mulig å låse opp og åpne skyvedørene på sidene ved ganske enkelt å stikke en fot inn under støtfangeren bak. Du trenger bare å ha den elektroniske nøkkelen på deg.
Bakruten kan dessuten åpnes, slik at du har tilgang til bagasjerommet også når du står på en trang parkeringsplass der det ikke er plass til å åpne selve bakluken.

EKTE FRIHETSFØLELSE
PEUGEOT Traveller MPV er utstyrt med den nye generasjonen Grip Control®-teknologi, som takket være antispinnsystemet gir forbedrede kjøreegenskaper. Ved hjelp av hjulet på dashbordet kan du tilpasse veigrepet etter terrenget og underlaget. Velg mellom følgende moduser: snø, offroad, sand, standard ESP og av. Deretter er det bare å slappe av bak rattet i trygg forvissning om at du har full kontroll over bilen.

FØRERKOMFORT
På innsiden av den kompakte PEUGEOT Traveller MPV er fokus på førerkomfort. Stigtrinnet gjør det enkelt å sette seg inn i det høye setet, der du har et suverent overblikk over veien og omtrent samme førerstilling som i en sedan. Ta plass: Førerplassen har en enkel og moderne design med eksklusive materialer og innovativt utstyr.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern