Det ypperste er tilbake

Unik komfort i åpen bil

Nye C-Klasse Cabriolet forlenger friluftsesongen til hele året. Kombinasjonen (tilleggsutstyr) av automatisk vindskjerm og hode- og nakkevarmer gir deg muligheten til å nyte kjøring uten tak så å si i all slags vær.
 
Engasjerende design
Den nye fronten med mer sportslig støtfanger og LED High Performance-frontlykter som som standard utstråler dynamikk og modernitet. Om ønskelig glinser cabrioleten nå også i mojavesølv metallic.
 
Digital førerplass
Rattet med touch control-knapper og heldigitale instrumenter (om ønskelig) gir en fascinerende betjenings- og visningsopplevelse.
 

Ny generasjon assistansesystemer

Nye assistansesystemer avlaster deg mer virkningsfullt enn noen gang. For eksempel når du kjører i gang igjen etter stillstand i kø, med bremsekraftassistanse når det er fare for kollisjon, eller ved overholdelse av avstanden til forankjørende bil ved opptil 210 km/t.
 

Komfortbelysning

For enhver stemning, til enhver tid på døgnet. For enhver anledning og forskjellig fra gang til gang: Komfortbelysningen (tilleggsutstyr) med 64 farger kan virke oppkvikkende eller avslappende, og bidra til en eksklusiv lounge-stemning.
For å kunne nyte høydepunktene i C-Klasse Cabriolet fullt ut, trenger du nyeste versjon av Flash Plug-In.

Du kan laste ned Adobe Flash Player på produsentens nettside og følge installasjonsanvisningene der.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern