Begeistring kjenner ingen grenser

Sportslig design

Fremdriften står skrevet i ansiktet til nye C-Klasse. Støtfangerne har ny utforming. MULTIBEAM LED-frontlytene (tilleggsutstyr) og de nye baklyktene med fine konturer er blant høydepunktene.

Digital cockpit
Nye C-Klasse er like lett å betjene som en smarttelefon. Det heldigitale kombiinstrumentet visualiserer kjøredata på en helt ny måte. Du kan velge mellom tre stiler.

Mercedes-Benz Intelligent Drive
Nye assistansesystemer avlaster deg på en virkningsfull måte. For eksempel når du kjører i gang igjen etter stillstand i kø, med situasjonstilpasset bremsekraftassistanse når det er fare for kollisjon, eller ved å holde avstanden til forankjørende bil på motorveien (i inntil 210 km/t).

ENERGIZING komfortstyring
Med ENERGIZING komfortstyring (tilleggsutstyr) kan du fylle på med ekstra krefter. Du kan kombinere lys, lyd og duft for å skape en avslappende eller oppkvikkende atmosfære i bilen.


For å få fullt utbytte av høydepunktene til Mercedes-Benz C-Klasse sedan trenger du siste versjon av Flash-plugin. Du kan laste ned Adobe Flash Player på produsentens nettside og følge installasjonsanvisningene der.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern