Når kun det beste er godt nok

Sportslig design

Fremdriften står skrevet i ansiktet til nye C-Klasse. Støtfangerne har ny utforming, og fronten stråler med elegante kromelementer og nye MULTIBEAM LED frontlykter.


Digital cockpit
Nye C-Klasse er like lett å betjene som en smarttelefon. Det heldigitale kombiinstrumentet visualiserer kjøredata på en helt ny måte. Du kan velge mellom tre stiler.

Mercedes-Benz Intelligent Drive
Nye assistansesystemer avlaster deg på en virkningsfull måte.
For eksempel når du kjører i gang igjen etter stillstand i kø, med situasjonstilpasset bremsekraftassistanse når det er fare for kollisjon, eller ved å holde avstanden til forankjørende bil på motorveien (i inntil 210 km/t).

ENERGIZNG komfortstyring
Med ENERGIZING komfortstyring (tilleggsutstyr) kan du fylle på med ekstra krefter. Du kan kombinere lys, lyd og duft for å skape en avslappende eller oppkvikkende atmosfære i bilen.

Enkel innlasting
Bagasjerommet til nye C-Klasse stasjonsvogn rommer 490 liter, når baksetet er slått ned hele 1510 liter. EASY-PACK bakluke (tilleggsutstyr) kan åpnes og lukkes elektrisk, noe som gjør det enklere å laste inn og ut av bilen.

For å få fullt utbytte av høydepunktene til Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn trenger du siste versjon av flash-plugin. Du kan laste ned Adobe Flash Player på produsentens nettside og følge installasjonsanvisningene der.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern