Det ypperste er tilbake

En unik frihetsfølelse
S-Klasse Cabriolet er frihet på fire hjul, en Mercedes som tar kjøregleden til nye høyder. Den er så stilfull og luksuriøs at den gjør et uforglemmelig inntrykk på de aller fleste bilentusiaster.

En ekte erobrer
Å kjøre kabriolet når nye høyder når også designen er av ypperste klasse. S-Klasse Cabriolet har suveren eleganse, harmonisk formgivning og imponerende smidighet som vinner hjertet til de fleste bilentusiaster. En elegant sjarmør, både i åpen og lukket utgave.

Suverent veigrep
Dersom du overraskes av dårlig vær eller vanskelige kjøreforhold, viser firehjulsdriften 4MATIC hva den er god for. Med forbedret veigrep og økt kjørestabilitet sørger systemet for at bilen ligger enda bedre på veien. Du vil bli imponert over hvor godt nye S-Klasse Cabriolet takler underlaget.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.

Et behagelig tilholdssted
For å bidra til at sommeren blir et uforglemmelig eventyr, har vi sørget for fremragende komfort i nye S-Klasse Cabriolet. Enestående plassforhold, behagelig temperatur til enhver tid og sportslig så det holder. Dette er en flott cabriolet som absolutt lever opp til Mercedes-Benz gode navn og rykte.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.

Individualitet på sitt vakreste
S-Klasse Cabriolet kjennetegnes av innovative tekniske løsninger, sportslig eleganse og enestående suverenitet. For å overgå dette må du selv bidra med ditt beste, nemlig din gode smak. designo – det eksklusive individualiseringsprogrammet står for inntrykkssterk lakkering og eksklusiv interiørestetikk.

Materialutvalg, kvalitetshåndverk og perfeksjonisme er garantien for at du får noe helt spesielt. Dine designønsker realiseres omhyggelig med tradisjonell håndverkskunst.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern