Gran Performer

Nye S-Klasse Coupé. Gran Performer
Det finnes noen man umiddelbart ønsker å følge. Nye S-Klasse Coupé gjør et sterkt og sympatisk inntrykk og utstråler en autoritet som gjør den til et blikkfang ute på veien.

Den atletiske fasongen og linjeføringen levner ingen tvil om at den som kommer her, vet hva hun vil. Likevel er nye S-Klasse Coupé alt for dannet til å gjøre et nummer av kreftene sine. I stedet overbeviser den med ujålete klasse og en sjarm som lar en tilfeldig forbipasserende stå igjen med et smil om munnen.

Opplev merkbart bedre kjørestabilitet og veigrep ved ulike kjøreforhold. Nye S-Klasse Coupé er som standard utstyrt med et av de mest effektive systemene for permanent firehjulsdrift på markedet, nemlig 4MATIC. Systemet er alltid klart til bruk, og dermed betydelig bedre enn systemer som først aktiveres når det er klart at veigrepet ikke er godt nok.

Dette egenutviklede systemet fra Mercedes-Benz klarer seg uten differensialsperrer, for elektroniske styringssystemer sørger for at kraften fra motoren fordeles på alle fire hjul.

I tillegg fungerer kjøresikkerhetssystemet ESP® optimalt sammen med det elektroniske traksjonssystemet 4ETS. Automatiske bremseimpulser letter igangkjøring på glatt underlag, og forbedrer stabiliteten ved krevende kjøremanøvre.

4MATIC firehjulsdrift utlikner belastninger fra dårlig underlag eller veibane, da driftsmomentet alltid fordeles på for- og bakaksel i samme forhold (45 : 55).

Lav vekt: Takket være kompakt design, intelligent materialvalg og høy virkningsgrad får den ingen ekstra vekt sammenlignet med tilsvarende modeller med bakhjulsdrift.

AMG-modell: Den ytelsesorienterte firehjulsdriften som er utviklet av Mercedes-AMG for nye S 63 AMG 4MATIC Coupé, byr på en kombinasjon av best mulig veigrep, AMG-typisk kjøredynamikk og maksimalt med kjøreglede. Den hekkbetonte dreiemomentfordelingen på 33 : 67 samt en lett basissperring motvirker den innledende understyringen som er så karakteristisk for biler med firehjulsdrift. Resultatet er på den ene side økt kjøresikkerhet og bedre veigrep på våt eller vinterlig kjørebane, og på den annen side forbedret dynamikk i langsretningen, noe som gir en enda kraftigere akselerasjon.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern