Ganske ubeskrivelig

Når symboler betyr noe
Mercedes-Maybach. Navnet i seg selv står for det ypperste av eksklusivitet. Forretningssans kan betraktes som summen av innsats og suksess, hvilket nye Mercedes-Maybach S-Klasse viser med den største selvfølge. Med sine unike kvaliteter understreker den passasjerenes betydningsfulle status.

Her har lengden noe å si: Med 207 mm mer enn langversjonen av S-Klasse tydeliggjør Mercedes-Maybach S-Klasse også visuelt sin suverene stilling. Den får sine sterke sider til å virke diplomatisk elegante, som det sømmer seg en representant for det beste av det beste.

I fronten vitner konturene av det markante panseret og de tydelig tegnede frontlyktene om modellens krav på lederrollen. Tre utpregede dobbeltlameller i krom i grillen er et eksklusivt visittkort. Ytterligere tre forkrommede dobbeltlameller bak på bilen viderefører denne luksussedanens eksklusive fremtoning.

Maybach-emblemet på panseret og de, i forhold til langversjonen av S-Klasse, nydesignede bakdørene viser med all tydelighet at dette er noe for seg selv. Og en forkrommet B-stolpe, to likeledes forkrommede enderør og 20-tommers smidde felger (tilleggsutstyr) understreker bilens kvalitetsnivå og eleganse.

I kupeen smelter atmosfæren av luksuriøst velvære sammen med det harmoniske arbeidsmiljøet. Den tydelige arkitekturen fremhever den raffinerte elegansen. Med utvidet benplass og eksklusivt utstyr, som det todelte panoramasoltaket eller de luksuriøse Executive-setene, er det spesielt passasjerene i baksetet som er blitt gjenstand for ekstra oppmerksomhet.

Mercedes-Maybach S-Klasse er multifunksjonell på et meget høyt kvalitetsnivå, og byr sine passasjerer på et like komfortabelt som trygt hvile- og arbeidsrom. De standardmessige Executive-setene på begge sider av baksetet yter passende komfort for den som gjerne kjøres i største bekvemmelighet.

To høykvalitative nedfellbare bord forvandler business-konsollen til et skrivebord (med tilleggsutstyret First-Class-baksete). Og komfortbelysningen, det tredje vinduet bak C-stolpen samt panoramataket bidrar til en følelse av grensesprengende plass.

Høydepunktene i korte trekk:
Komfortbelysning med forskjellige dimmesoner i syv velgbare farger
Analog klokke i IWC-design
Forsølvede champagneglass (tilleggsutstyr)
Sjåførpakke med nedfellbart passasjersete foran, for behagelig søvn- og hvilekomfort
Executive-seter med en seterygghelning på 19 til 43,5 grader
First-Class-baksete med business-midtkonsoll (tilleggsutstyr)
Nedfellbare bord i baksetet (tilleggsutstyr)
Panoramasoltak (for S 600 med MAGIC SKY CONTROL) som tilleggsutstyr)
TFT-skjerm med 12,3 tommers skjermdiagonal
Touchpad med gjenkjenning av bevegelsesmønstre for infotainment, navigasjon og kommunikasjon 

Bak luksusen, den unike komforten og den sikre dynamikken til Mercedes-Maybach S-Klasse står det tekniske løsninger som gjør både bilens og passasjerenes ledende rolle til noe som kan oppleves. Nyttiggjør deg innovasjonens kraft.

Den nye automatgirkassen 9G-TRONIC i Modell S 500 begeistrer med lynraske og silkemyke girskift. I S 600 brukes den velprøvde 7G-TRONIC PLUS som standard.

I kombinasjon med luftfjæringssystemet AIRMATIC i S 500 eller det forutseende understellet MAGIC BODY CONTROL i S 600 blir det rullende kontoret til et uforstyrret sted der du virkelig kan konsentrere deg, glimrende egnet for viktige forretninger.

Når det gjelder motoren, står valget mellom en V8-bensinmotor med 335 kW[1] (455 hk) og en V12-bensinmotor med en effekt på hele 390 kW[1] (530 hk). Uansett hvilken avgjørelse du treffer: Det burde gå ganske greit å komme seg fra et møte til det neste. 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern