Det ypperste er tilbake

Tradisjonen tro
Den retningsvisende designen til SL Roadster inspirerer og gir rom for visjoner. Majestetisk formgivning, eksklusive materialer og en detaljtro utførelse med håndverksmessig preg gjør SL Roadster til et stilfullt kunstverk.

Eksteriør – formet for rask fremdrift
SL Roadster er utpreget maskulin. Den dynamiske linjeføringen fra den sportslige fronten til den ekspressive hekkdesignen er som støpt i én form og gir et klart hint om bilens indre verdier. Markante luftinntak på forskjermene gir motoren pusterom.

Uansett om du kjører med lukket variotak eller åpen bil, er en enhetlig estetikk med et harmonisk samspill mellom fremskritt og tradisjon et perfekt gjennomført designmål i SL Roadster.

Eksklusive lakkfarger og en rekke nye sportslige felger fremhever denne luksussportsbilens harmoniske proporsjoner.

 
Interiør – sportslig luksus som fryder øyet
Det utsøkte interiøret virker formfullendt. Det svungne dashbordet flyter sammen med øvre del av dørpanelet til en enhet og er ergonomisk og intelligent innrettet på føreren. Ventilasjonsdysene i dashbordet fanger blikket med sin ”turbinlook” og bærer vitnesbyrd om bilens tilknytning til Mercedes-Benz sportsbilhistorie.

Det 3-eikede multifunksjonssportsrattet med galvaniserte eiker er avflatet nede og spiller også på referanser til bilsporten. Det samme gjelder kombiinstrumentet med fargedisplay og to kassiske gjennombelsyste rundinstrumenter med 3D-effekt.

En rekke dekorelementer av utsøkte tresorter eller aluminium forsterker det luksuriøse preget.

Designen på de komfortable setene taler for seg. De standardleverte setetrekkene i svart stoff/skinn- kombinasjon eller den utsøkte skinnvarianten fra tilleggsprogrammet ikke bare kjennes fantastisk, men er også behagelig sollysreflekterende.

Komfortbelysningen fra tilleggsutvalget med tre individuelt innstillbare fargenyanser (SOLAR oransje, SOLAR rød og SOLAR) gir et behagelig indirekte stemningslys i bilkupéen ved nattlige kjøreturer. Lysflatene på dashbordet og under dekorlistene i dørene fremhever sterkt de myke formene i interiørdesignen og skaper en helt spesiell atmosfære.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern